ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ



ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες.
Δεν περισσεύει κανείς.
αν όχι και τώρα… τότε πότε?
Οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί.. για το χθες που παλεύουμε να διατηρήσουμε... και για το αύριο που ονειρευόμαστε.. για εμάς, τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας, για όλη την κοινωνία που δέχεται ληστρική επιδρομή.. δεν μας κάνουν μόνο οικονομικές περικοπές….
μας κάνουν και κοινωνικές περικοπές... μας κλέβουν τις ζωές μας... για τους συναδέλφους που μπορούν να έρθουν και δεν θα είναι εκεί προτιμώντας  τη ζεστασιά και την σιγουριά του καναπέ τους, προβάλλοντας γνωστές δικαιολογίες, έχουμε να τους πούμε ότι ίσως στην επόμενη συγκέντρωση δεν θα έχουν ούτε καν καναπέ (και αυτό δεν είναι μικρή αλήθεια αλλά μεγάλη πραγματικότητα...) όσο για αυτούς που θέλουν να έρθουν αλλά δεν μπορούν για διάφορους λόγους, εμείς που θα δώσουμε το παρών θα φωνάξουμε για όλους ακόμα και για αυτούς που δεν θα είναι εκεί μαζί μας.. για αυτούς που είναι αγανακτισμένοι απογοητευμένοι από όλους και όλα, πρέπει αυτή η αγανάκτηση να μετουσιωθεί σε αγωνιστική δράση.. δεν ξέρουμε τι τελικά θα καταφέρουμε.. οφείλουμε όμως  να παλέψουμε (σεβόμενοι πάντα τον όρκο μας)  μαζί με όλες τις κοινωνικές ομάδες, για την αδικία και το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του ελληνικού λαού, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είμαστε και εμείς...
θα τα πούμε λοιπόν με όλους και όλες στο ραντεβού που έχουμε στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς την 20-09-2013 και ώρα 11.00΄.
Όπως καταλαβαίνετε όλοι ο αγώνας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται…
δυναμώστε τα σωματεία σας....
δυναμώστε τη φωνή σας….
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλους...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».