ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο   Α Γ Ω Ν Α

   Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι ,

    Ανοίγουμε τον κύκλο των ένστολων κινητοποιήσεων, σε μία ύστατη προσπάθεια άσκησης περαιτέρω πίεσης σε αυτούς που όφειλαν να έχουν δώσει λύσεις στα υπερώριμα αιτήματά μας.
   Τα περιθώρια ανοχής και υπομονής μας έχουν εξαντληθεί και αφουγκραζόμενοι  τις αγωνίες  των συναδέλφων μας, προχωράμε δυναμικά σε κινητοποιήσεις, ήτοι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 στη Θεσσαλονίκη , Πλατεία Λευκού Πύργου, όπου θα πραγματοποιηθεί ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
  
Η Ένωση μας, όπως ρυθμίστηκε για τις απομακρυσμένες Ενώσεις στο Γενικό Συμβούλιο της 29/08/2013 στην Αθήνα, λόγω οικονομικού κόστους, θα παραστεί δια αντιπροσώπων του Δ.Σ., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα.
   Ομοίως :
α) στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2013, στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, για τη δίωξη της Προέδρου της Ε.Α.Υ. Ροδόπης και μέλους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, Σταυρούλας ΤΖΑΤΖΑΝΑ, με αφορμή τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που δόθηκε πέρυσι για να μη μετατραπούν οι Αστυνομικές Σχολές σε φυλακές και
β) στις περιφερειακές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Κόρινθο και στη Θράκη, με κύριο αίτημα την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα κέντρα κράτησης αλλοδαπών.
    Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε δυναμικά στην Απόφαση των 15 Πρωτοβάθμιων Σωματείων εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικών- Πυροσβεστών- Λιμενικών και Ένωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Κρήτης, για πραγματοποίηση Παγκρήτιας κινητοποίησης στα Χανιά την 20/09/2013 και ώρα 11:00 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς και στην εξαγγελθείσα από τις Ομοσπονδίες μας, Πανελλαδικής κινητοποίησης, που θα οριστεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στην Αθήνα, ανάλογα με τις εξελίξεις .

   Συνάδελφοι,

   Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε ηχηρή απάντηση στους κυβερνώντες ενάντια στην απαξίωση και στην οπισθοδρόμηση.

Αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας !

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς


Για το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».