Παρέμβαση Ένωσης μας

Αγαπητά Μέλη μας,
   Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι την Τετάρτη 22/03/2017 η Πρόεδρος της Ένωσής μας , με την δυναμική παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγορίου , καθώς επίσης και του Κρητικού Αντιπροσώπου μας στην Ομοσπονδία κ. ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ Μανούσου , παρευρέθηκαν στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και εξέθεσαν στην Φυσική μας Ηγεσία τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας στην Διεύθυνση Χανίων, λόγω της γενικότερης έλλειψης προσωπικού, αλλά και συγκεκριμένα αυτής του Αερολιμένα Χανίων, ενόψει έναρξης τουριστικής περιόδου, της ανεπιθύμητης μετακίνησης επί 3μήνου συναδέλφων μας προς τα νησιά του Αιγαίου και της αναγγελίας ίδρυσης δύο (2) νέων υπηρεσιών κατά την επικείμενη Αναδιάρθρωση-Αναδιάταξη υπηρεσιών.
   Ανώτατα στελέχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. που παρευρέθηκαν και εισάκουσαν τους προβληματισμούς μας και τις προτάσεις της Ένωσής μας , δεσμεύτηκαν να ενισχύσουν με προσωπικό , περί των (15) ατόμων τον Αερολιμένα Χανίων, από αρχές Απριλίου 2017, να σταματήσουν τις 20ήμερες μετακινήσεις προσωπικού απ’ την Διμοιρία των Χανίων προς Λέρο και Κω , δεδομένου ότι θα αποσπασθούν επί 3μήνου συνάδελφοι που έχουν εκδηλώσει, με αίτησή τους, σχετική επιθυμία και τυχόν ανεπιθύμητες μετακινήσεις προσωπικού θα διακοπούν με άμεση Διαταγή. Στα Χανιά εκκρεμούσε μια τέτοια ανεπιθύμητη 3μηνη μετακίνηση συναδέλφου μέλους μας,  η οποία εχθές , ημέρα Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, με μεγάλη μας χαρά , ακυρώθηκε βάση νεότερης Διαταγής από Α.Ε.Α. Τέλος υπήρξε η δέσμευση από τον Προϊστάμενο Ανθρώπινου Δυναμικού/ΑΕΑ, οι νεοϊδρυθείσες υπηρεσίες στη Δ/νση Χανίων , να στελεχωθούν και με προσωπικό εκτός Νομού Χανίων, με άνοιγμα νέων οργανικών θέσεων.
  Είμαστε σε αναμονή και παρακολουθούμε τις εξελίξεις , ως προς την υλοποίηση των παραπάνω δεσμεύσεων.  Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχαζόμαστε με τις όποιες υποσχέσεις και σίγουρα δεν θα μείνουμε αδρανείς,  εάν προκύψει κάτι διαφορετικό .        
              

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».