ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

   
Χανιά 20 Ιουλίου 2015



ΠΡΟΣ:
         1.)        ΓΕ.Π.Α.Δ.ΚΡΗΤΗΣ
          Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ

        2.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ  
Ταξίαρχο κ. ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗ Εμμανουήλ



   ΘΕΜΑ: « Υπηρεσιακά οχήματα Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων »
                   
  -Σας γνωρίζουμε ότι μεγάλος αριθμός του στόλου των υπηρεσιακών οχημάτων των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού , που  χρησιμοποιούνται καθημερινά για εκτέλεση Υπηρεσίας : α) λόγω της πολυετούς χρήσης, β) μεγάλου αριθμού διανυθέντων χιλιομέτρων και γ) λόγω έλλειψης πραγματοποίησης των προγραμματισμένων συντηρήσεων, καθίστανται άκρως επικίνδυνα.                                                                                                             -Θεωρούμε αδιανόητο εμείς να ελέγχουμε τα αυτοκίνητα των πολιτών για τον υποχρεωτικό έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο την στιγμή που πολλά από τα υπηρεσιακά οχήματα εάν υποστούν ανάλογο έλεγχο θα τεθούν σε υποχρεωτική ακινησία . Ο κίνδυνος που προκύπτει για τους συναδέλφους οδηγούς είναι μεγάλος .
 -Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως ενεργήσετε σχετικά  προκειμένου επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα κυρίως στις περιφερειακές Υπηρεσίες οι οποίες ουσιαστικά διαθέτουν ένα υπηρεσιακό όχημα (με τα όποια τεχνικά  προβλήματα),εξετάζοντας και την δυνατότητα της προσωρινής ανακατανομής .                
                                                    Για το Δ.Σ.



Η
Πρόεδρος



Μαρία Ξενικάκη
(6947277209)

Γενικός Γραμματέας



Στυλιανός Μπούμπουρας
(6978889444)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».