Συνάντηση με Βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταθάκη Γεώργιο


       Πραγματοποιήθηκε χθές Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12:20 στα Γραφεία της Ένωσής μας συνάντηση μελών του Δ.Σ. με τον  Βουλευτή  Χανίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  κ. Γεωργίου Σταθάκη , τον Γραμματέα της Οργάνωσης Χανίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Ανδρέα Παπανδρέου και τους κ.κ. Δημήτριο Μπουντρογιάννη και Ναπολέον Ξιφαρά .Κατά την συνάντηση από πλευράς της Ένωσης δια του Προέδρου κ.Ιωάννη Ζερβού, του μέλους κ. Παντελή Σταυρουλάκη και του αντιπροσώπου στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Ευτυχίου Μαρκαντωνάκη αναπτύχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού με κυρίαρχο την  ανάγκη για πραγματική αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών  στην
Δ.Α. Χανίων και τα προβλήματα που προκύπτουν στις Υπηρεσίες με την υφιστάμενη κατάσταση,  τα θέματα υπερεργασίας, εκπαίδευσης  και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.Έγινε δε εκτενής αναφορά στην μετατροπή του Ταμείου μας Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. σε επαγγελματικό ή σε ένταξη του στο Ε.Τ.Ε.Α. κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση σύσσωμου του Συνδικαλιστικού μας κινήματος και των συναδέλφων  όλης της Χώρας καθώς έγινε ξεκάθαρο από πλευράς μας ότι ο Αστυνομικός που δίνει τη ζωή του καθημερινά για την πατρίδα επιβάλλεται να εγγυάται η ίδια για  τα ταμεία του. 
Ενημερώθηκαν επίσης στα θέματα όπως έχουν διαμορφωθεί με την εφαρμογή του μνημονίου αλλά και στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας .  
     Ο κ. Σταθάκης αναγνώρισε από πλευράς του την δράση και την στάση του συνδικαλιστικού μας κινήματος και εξήρε τις προσπάθειες  μας για μια πιο ανθρώπινη και πιο δημοκρατική αστυνομία. Αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματός μας για το μέλλον του Ταμείου μας (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.) και κατανοώντας τα τοπικά προβλήματα δήλωσε αρωγός στις προσπάθειές μας για την επίλυση τους .            
     Αναμένουμε τις παρεμβάσεις του για την ανάδειξη και προώθηση  των προβλημάτων που του τέθηκαν , με στόχο  πάντα, την καλύτερη λειτουργία της Αστυνομίας  και την   προσφορά  υπηρεσιών  προς τους πολίτες.  -       

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».