Ανακοίνωση για Πενθήμερα



Μας προκάλεσε αγανάκτηση η αιφνιδιαστική Δ/γη του Α.Ε.Α. (8002/32/214-β από 10/3/2014) με την οποία περικόπτεται η 5η πέραν του πενθημέρου αποζημίωση ανα μήνα από όλο το αστυνομικό προσωπικό, ενώ συνάμα απαγορεύει και την απασχόληση 12 ημερών πέραν του πενθημέρου ανά τρίμηνο.

Στα πλαίσια των αριθμών η Ηγεσία μας κάνει έκπτωση στην αστυνόμευση του Πολίτη τα Σαββατοκύριακα, ενώ τα λεφτά υπάρχουν για την λήψη του εφάπαξ από τους εν ενεργεία ανώτατους Αξιωματικούς πράγμα που δεν ισχύει για αρκετούς συνταξιούχους συναδέλφους. Το συγκεκριμένο μέτρο εξοικονομεί 8 – 10 εκ. ευρώ κατ έτος την ίδια στιγμή που η περιβόητη αναδιάρθρωση, η οποία θα περικόψει δομές της αστυνομίας, θα κοστίσει 18. εκ ευρώ.
Οφείλουμε να εκδηλώσουμε την αντίδραση μας, διότι παρά τις διαβεβαιώσεις από τα πλέον επίσημα χείλη, για αποκατάσταση των αδικιών εις βάρος των ενστόλων διαπιστώνουμε για πολλοστή φορά τον εμπαιγμό και την αφερεγγυότητα της Πολιτείας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».