ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έντονος προβληματισμός κυριαρχεί στις τάξεις των αστυνομικών με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας αφενός μεν για την επιβάρυνση της Ελληνικής Αστυνομίας με το έργο που επιτελούσαν οι δημοτικοί αστυνομικοί και αφετέρου για την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι αυτοί από τις αποφάσεις της Κυβέρνησης – Τρόικας  


Είμαστε αντίθετοι γενικά στις πρακτικές των απολύσεων καθώς διαλύεται η οικογενειακή ζωή του κάθε εργαζόμενου.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας προς τους συναδέλφους μας της Δημοτικής Αστυνομίας, που αγωνίζονται για τη διασφάλισή τους και για την ενδυνάμωση των δομών της τοπικής αυτοδιοίκησης ενάντια σε κάθε σχέδιο ιδιωτικοποίησης δημοσίων αγαθών.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει τα δήθεν εκσυγχρονιστικά της σχέδια και να αναζητήσει αληθινούς, αντικειμενικούς και ουσιαστικούς τρόπους καλυτέρευσης της δημόσιας ασφάλειας μακριά από κομματικές, πολιτικές σκοπιμότητες που έφτασαν τη χώρα εδώ που την έφτασαν, αφού πρώτα ενστερνιστεί το ότι οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί - πράγμα που πρέπει να εκπέμψει και να απαιτήσει αποφασιστικά και προς την τρόικα.

Η αξιοπρέπεια του ένστολου –κάθε ένστολου πολίτη αυτής της χώρας, δεν παζαρεύεται και δεν εκποιείται στο βωμό οιασδήποτε σκοπιμότητας.

Όσο αφορά την εξαγγελθείσα ένταξή τους στην ΕΛ.ΑΣ. θα επιδιώξουμε οι συνάδελφοι μας να τους αγκαλιάσουν και να έχουν άριστη συνεργασία μαζί τους, παρά τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».