Πρόσκληση σε ανοικτή συνεδρίαση



Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Ν. Χανίων προσκαλεί όλα τα μέλη της να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσουμε την Πέμπτη 27-06-2013 και ώρα 11.00΄ παρουσία εκπροσώπου από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Α.Μ. Χανίων , με θέμα την κατάρτιση νέου μισθολογίου κατόπιν του υπ΄ αριθμ. 500/1/22 από 20-6-2013 εγγράφου της Π.Ο.Α.Σ.Υ.,
το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στις Υπηρεσίες μας και ζητεί από τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις να καταθέσουν προτάσεις αναφορικά με την κατάρτιση του νέου μισθολογίου, το οποίο η Κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να νομοθετήσει και να εφαρμόσει από την 01-01-2014.
Η ΠΟΑΣΥ παραθέτει δύο επιλογές για την κατάρτιση πρότασης του νέου μισθολογίου, η οποία θα κατατεθεί τόσο στα Πολιτικά Κόμματα όσο και στην αρμόδια επιτροπή του Α.Ε.Α εφόσον κληθεί, οι βασικές δομές των οποίων είναι:
Α) Παραμονή – διατήρηση σε στρατιωτικού τύπου μισθολόγιο.
   Β) Κατάρτιση νέου ειδικού μισθολογίου με εναρμόνιση – προσαρμογή στον κορμό του ενιαίου μισθολογίου των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Παρακαλούνται  όλα τα μέλη της Ένωσης μας  να παρευρεθούν  στο ανοιχτό Δ.Σ., ώστε να ενημερωθούν και να καταθέσουν προτάσεις για την κατάρτιση του νέου μισθολογίου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».