ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΕΝΩΣΕΙΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ   ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο        Τ Υ  Π  Ο  Υ

  
       Την 10-04-2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπειών των Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Κρήτης με τον  Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγο κ. ΠΑΡΑΒΟΛΙΔΑΚΗ Εμμανουήλ.

         Στον κ. Γενικό δόθηκε η μελέτη αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και των τεσσάρων Ενώσεων και εκπονήθηκε από τον καθηγητή κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΗ Γεώργιο, ο οποίος παρευρίσκονταν  στην συνάντηση και ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Γενικό και τους συνεργάτες του για τα αποτελέσματα της μελέτης.

      Στην φυσική ηγεσία της Αστυνομίας στο νησί μας, κατατέθηκαν οι προστάσεις μας για την μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αναδιάρθρωσης στην Περιφέρεια Κρήτης και επιπλέον ενημερώθηκε για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και ζητήθηκε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την επίλυση τους.

      Ο κ. Γενικός επαίνεσε την πρωτοβουλία των συνδικαλιστικών ενώσεων στην πραγματοποίηση της μελέτης αναδιάρθρωσης και σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας υποσχέθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στην επίλυση των θεμάτων που του τέθηκαν

Χανιά 10-04-2013

Οι Πρόεδροι

ΧΑΝΙΩΝ            ΡΕΘΥΜΝΟΥ                    ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                    ΛΑΣΙΘΙΟΥ
 Ιωάννης               Μανούσος                           Αθανάσιος                           Ηλίας
ΖΕΡΒΟΣ         ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ              ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗΣ               ΝΤΑΡΑΡΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».