Ημερίδα για αναδιάρθρωσή



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα στις 13:15 μ.μ. οι εργασίες της Ημερίδας που διοργάνωσαν οι Συνδικαλιστικές Ενώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων Κρήτης με θέμα «ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ-ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ»
με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γεώργιο Παπακωνσταντή,  Διδάκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου, ειδικό στα θέματα ασφάλειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Στην Ημερίδα παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μανούσος Λιονάκης, ο Αντιδήμαρχος Αποκορώνου κ. Πέτρος Βαγιωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Νικόλαος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Κισάμου κ. Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης, ο πρ. Δήμαρχος Αποκορώνου  και Σύμβουλος Δ. Αποκορώνου κ. Λεωνίδας Λιμαντζάκης,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Σφακίων, κ. Ιωάννης Ζερβός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Χανίων κ. Ιωάννης Καραντωνάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Χανίων κ. Γεώργιος Ζερβουδάκης, μέλη από τα προεδρεία των Ενώσεων Π.Υ. Χανίων και Λιμενικών Δυτικής Κρήτης και αρκετοί συνάδελφοι. Αίσθηση προκάλεσε το ότι δεν παρέστησαν, ούτε εκπροσωπήθηκαν υψηλόβαθμοι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΓΑΔΠ και της Α.Δ. Χανίων .

Ο κ. Γεώργιος Παπακωνσταντής παρουσίασε την μελέτη του, που έχει ανατεθεί από όλες της Συνδικαλιστικές Ενώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κρήτης, καταδεικνύοντας με τον πλέον εναργή τρόπο τα προβλήματα που μαστίζουν τις αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού, προτείνοντας λύσεις. Επακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκομένους οι οποίοι επικρότησαν την μελέτη, δήλωσαν αρωγοί στην προσπάθεια μας για υιοθέτηση της από την πλευρά της πολιτείας.
Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Κρήτης, ευχαριστούμε θερμά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο αυτής, κ. Μιχαήλ Μαρακάκη για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, ώστε να πραγματοποιηθεί επιτυχώς η Ημερίδα. -

Για το Δ.Σ.  
Ο
Πρόεδρος


ΖΕΡΒΟΣ Ιωάννης


Ο
Γενικός Γραμματέας


ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Παντελής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».