ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                
Σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 πμ πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Διαλέξεων του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων στο πλαίσιο των δράσεων της Ένωσής μας για την ενημέρωση των Μελών μας, με την παρουσία αρκετών συναδέλφων μας Ημερίδα με θέμα «Αλλαγές που επιφέρει ο Ν.4093/2012 (Οικονομικές-Ασφαλιστικές-Συνταξιοδοτικές)» .

Ομιλητές ήταν ο Αντιπρόεδρος επί οικονομικών θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Αντώνιος Ζαχαριουδάκης, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριος Μπακάρας, ενώ έγινε εξειδικευμένη παρουσίαση του θέματος καθώς και των παραμέτρων που άπτονται της εφαρμογής του νόμου 4093/2012 « Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016» από τον συνάδελφο κ. Βασίλειο Πανταζή ο οποίος υπηρετεί στη Διεύθυνση Οικονομικών / Γραφείο Συνταξιοδοτικών Υποθέσεων  του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την ημερίδα παρακολούθησαν από την φυσική ηγεσία ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Παραβολιδάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων κ. Εμμανουήλ Πετράκης και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης κ. Ιωάννης Καπριδάκης, ενώ από συνδικαλιστικούς φορείς  παρευρέθηκαν·  ο κ. Νεκτάριος Πετράκης, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Χανίων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Δυτικής Κρήτης κ. Ιωάννης Καρτάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων κ. Καρυωτάκης  Άρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Χανίων κ. Γεώργιος Ζερβουδάκης και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Χανίων κ. Ιωάννης Περράκης.
Ακολούθησαν ερωτήσεις επί του θέματος από τους παρευρισκόμενους συναδέλφους, οι οποίες απαντήθηκαν με πληρότητα από τους ομιλητές.
Το συνδικαλιστικό κίνημα των Αστυνομικών Υπαλλήλων δεν θα σταματήσει τον αγώνα μαζί με τους λοιπούς συνδικαλιστικούς φορείς της χώρας για την αλλαγή των εργασιακών αδικιών που έχουμε υποστεί από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών.



                                                            Για το Δ.Σ.  
Ο
Πρόεδρος



ΖΕΡΒΟΣ Ιωάννης

Ο
Γενικός Γραμματέας



ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Παντελής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».