«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».

Ως
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων
βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι το ΑΕΑ έκανε δεκτό το από 03-11-2018 αίτημά μας για διευκολύνσεις πολύτεκνων - τρίτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα το ΑΕΑ εξέδωσε την υπ' αριθ 27 από 13-07-2020 Κανονιστική Διαταγή, την οποία σας παραθέτουμε παρακάτω, με υπογραφή του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Ομοίως ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ.
Γρηγόρης Γερακαράκος
και την Εκτελεστική Γραμματεία αυτής, καθώς πάντα προωθούνται σωστά τεκμηριωμένα τα αιτήματα της Ένωσής μας προς τη Φυσική και Πολιτική μας ηγεσία. Παρακαλούμε ενημερωθείτε παρακάτω για τις διευκολύνσεις όσον αφορά το χρόνο εργασίας των συγκεκριμένων οικογενειών, καθώς η εν λόγω Κανονιστική Διαταγή επιλύει προβλήματα των αστυνομικών οικογενειών ανά το πανελλήνιο.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".