"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Είμαστε εδώ για να ΕΠΙΛΎΣΟΥΜΕ και όχι απλά να περιγράψουμε τα προβλήματα σας". 
Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.

Με τη φράση αυτή ως κεντρική ιδέα σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 είχαμε την επίσκεψη του υπουργού προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου υπό την αιγίδα/παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Αντωνίου ΡΟΥΤΖΑΚΗ.
Από νωρίς το πρωί όλοι οι Διοικητές και των τεσσάρων νομών της Κρήτης είχαν συνάντηση με τους ανωτέρω και στις 11:00 έγιναν οι συναντήσεις με όλους τους συνδικαλιστές συναδέλφους μας Αστυνομικούς όλων των νομών του νησιού, στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.
Σε πολύ καλό κλίμα με συζητήσεις ουσίας μάθαμε αυτά που θα ακούσουν όλοι πολύ σύντομα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την Ομοσπονδία μας από τα πλέον επίσημα χείλη.
Η Ένωσή Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων μέσω του προέδρου μας Νικόλαου ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ κατέθεσε ιδιόχειρες επιστολές/υπομνήματα τόσο στον Υπουργό αλλά και τον Αρχηγό μας για όλα τα θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και προσβλέπουμε σε θετική ανταπόκριση/επίλυση τους.

Με ξεκάθαρες, διατυπωμένες με επιχειρήματα θέσεις, η φυσική και πολιτική  ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προχωρά έχοντας όραμα, θέσεις και απόψεις, με συνοδοιπόρο επίσης το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.) και κυρίως με την πλήρη στήριξη της παρούσας κυβέρνησης, είναι πλέον θέμα χρόνου το ένδοξο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας να δει επιτέλους καλύτερες μέρες.
Ίδωμεν...

ΠΡΏΤΑ Ο ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΣ.

#Ελληνικη_Αστυνομια
#Hellenic_Police

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».