ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α΄ Δ.Α ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


                
        


                                          
                       ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΧΑΝΙΩΝ-ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ








-Την 01/09/2016 πληροφορηθήκαμε (προφορικά και μόνον),από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Νήσου, ότι η Κρήτη θα ενισχύσει την Δ.Α. Δωδεκανήσου με 270 Αστυνομικούς-Ειδικούς Φρουρούς, στο «Συνέδριο των Υπουργών Εξωτερικών Ε.Ε. και Αραβικών Κρατών» , που θα πραγματοποιηθεί την 08 & 09 Σεπτεμβρίου 2016 στο νησί της Ρόδου, καίτοι αυτό είχε προγραμματισθεί από 15 Ιουλίου 2016. Θεωρούμε ότι από αυτήν την ημερομηνία, υπήρξε επαρκές χρονικό διάστημα, ώστε να λάβουμε έγκαιρα γνώση τον αριθμό των αστυνομικών δυνάμεων, που θα διατεθούν προς ενίσχυση από την ΓΕ.Π.Α.Δ.Κρήτης, στη λήψη Μέτρων Τάξης - Ασφάλειας,  κατά το επικείμενο Συνέδριο, πλην όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν δεδομένη, τόσο για την διάταξη της Υπηρεσίας όσο και για τον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων.                         
-Επιπρόσθετα θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η έγκαιρη έκδοση Διαταγών είναι επιβεβλημένη και δε θα θέλαμε να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο.
   -Στο πλαίσιο λοιπόν της μετακίνησης μεγάλου αριθμού συναδέλφων μας από ολόκληρη την ΓΕ.Π.Α.Δ.Κρήτης, προς τη νήσο Ρόδο, για το χρονικό διάστημα 5-11/9/2016 , για τη διενέργεια του ως άνω Συνεδρίου, παρακαλούμε όπως προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου εφαρμοστούν στο ακέραιο , όλα τα προβλεπόμενα , που αφορούν στα ωράρια εργασίας, στις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού, καθώς και στην διαμονή και σίτισή τους, από την Διοίκηση Αξιωματικών της Δ.Α. Δωδεκανήσου.Σας ευχαριστούμε.
                                                   Για τα Διοικητικά Συμβούλια
                   Η πρόεδρος των Χανίων    Ο πρόεδρος του Ηρακλείου   Ο πρόεδρος του Λασιθίου

                    ΞΕΝΙΚΑΚΗ Μαρία          ΠΙΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος           ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ Γεώργιος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».