Χανιά, 11-01-2016

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

   Ενόψει της επικείμενης Αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. που προωθείται από τη πολιτική μας ηγεσία, παρουσιάσθηκε σε συνάντηση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 08-01-2016 και ώρα 19:00΄ με τοπικούς φορείς του Νομού Χανίων, η εμπεριστατωμένη πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων (Ε.Α.Υ.Ν.Χ.), προσυπογεγραμμένη από την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.ΕΝ.Α.Α.) και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου (Ε.Α.Υ.Ν.Ρ.), καθότι κινείται απάνω στον ίδιο ακριβώς άξονα των αντίστοιχων προτάσεων που έχουν κατατεθεί από αυτές για τους λοιπούς νομούς του Νησιού.
   Κατά τη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Χανίων κ. Βαγιωνάκη Βάλια και κ. Μπαλωμενάκης Αντώνιος, ο κ. Λοχαϊτης Ρόδης ως εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Σταθάκη, ο Δήμαρχος  Χανίων κ. Βάμβουκας Αναστάσιος και ο Αντιδήμαρχος κ. Κοτζαμιχάλης Μιχαήλ, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Ιωάννης και ο Αντιδήμαρχος κ. Δασκαλάκης Νικόλαος, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης Θεόδωρος, ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης, ο Δήμαρχος Αποκ/νου κ. Κουκιανάκης Χαράλαμπος, ο αντιδήμαρχος Σελίνου – Καντάνου κ. Βακάκης Γεώργιος και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κ. Παπανδρέου Ανδρέα.
   Στα πλαίσια της συζήτησης έγινε σύγκριση της πρότασης της Ε.Α.Υ.Ν. Χανίων με το προτεινόμενο από την Πολιτεία σχέδιο, αναλύθηκαν ενδελεχώς οι δομές λειτουργίας των δύο προτάσεων, επισημαίνοντας τόσο τα οφέλη όσο και τις επιπτώσεις που αυτές θα έχουν κατά την εφαρμογή τους.
   Οι τοπικοί φορείς από τη πλευρά τους δήλωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που προσδοκά μία πιο ασφαλή κοινωνία.
   Το προσεχές χρονικό διάστημα αντιπροσωπείες των Ενώσεών μας θα επισκεφτούν την πολιτική και φυσική ηγεσία προκειμένου να τεθεί η κοινή μας θέση για το εν λόγω ζήτημα, διεκδικώντας μία νέα Αστυνομία που θα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο πολίτη.


«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη κοινωνία και τον συνάδελφο»



ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
         Ε.Α.Υ.Ν.Χ.                                  Π.ΕΝ.Α.Α.                                 Ε.Α.Υ.Ν.Ρ. 

    ΞΕΝΙΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ                  ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ           ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».