ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 
ΕΙΔ. ΦΡΟΥΡΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
                                                                                                       

Χανιά 26-03-2015
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Όλες οι Ενώσεις Αστυνομικών – Ειδ. Φρουρών της Κρήτης από κοινού καταδικάζουν απερίφραστα την απροκάλυπτη δολοφονική επίθεση σε βάρος δύο συναδέρφων μας την Δευτέρα 23-03-2015 στις Βρύσες Χανίων.
Πιστεύουμε ότι έχει φτάσει η στιγμή που σύσσωμη η  Ελληνική Πολιτεία θα πρέπει να καταδικάσει έμπρακτα τα υποτιθέμενα έθιμα όπως η παράνομη κατοχή οπλισμού αλλά και να εξαλείψει συμπεριφορές που ανάγονται στην λεγόμενη «Κρητική Μαγκιά». Καθίσταται επιτακτική ανάγκη να περιθωριοποιηθούν προβληματικοί συμπολίτες μας οι οποίοι επιδεικνύουν απροκάλυπτη απείθεια και ασέβεια στους κανόνες δικαίου, γραπτούς και εθιμικούς, και οι οποίοι βασιζόμενοι  σε  προστάτες, στην υφιστάμενη δαιδαλώδη έννομη τάξη, αλλά και σε επιεικείς  δικαστικές αποφάσεις , κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι ενώ οποτεδήποτε υφίστανται τον νόμιμο έλεγχο προσφεύγουν σε προσβολή του θεμελιώδους δικαιώματος της ζωής και της υγείας των δημόσιων λειτουργών και οργάνων.
Αιτούμαστε, επιπλέον, από την Ελληνική Πολιτεία να παράξει  την καλύτερη δυνατή υγειονομική περίθαλψη στους τραυματισθέντες συναδέλφους μας.
Οφείλουμε να τονίσουμε ότι τέτοιες αήθεις επιθέσεις δεν τρομοκρατούν και  δεν κάμπτουν το ηθικό του Σώματος, αλλά αντίθετα ωθούν στη συνέχιση με την ίδια ευσυνειδησία και ενότητα  του αγώνα μας, που έχει ως πρωταρχικό σκοπό την εμπέδωση της Δημόσιας Ασφάλειας και της ύπαρξης ευνομούμενη πολιτείας, με την εφαρμογή του Νόμου σε κάθε δράστη ομοειδών ειδεχθών εγκλημάτων.
ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
           Ε.Α.Υ.Ν.Η.                     Ε.Α.Υ.Ν.Χ.                                    Ε.Ε.Φ.Κ.

 ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗΣ ΑΘ.          ΖΕΡΒΟΣ Ι.                             ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ Χ.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
     Ε.Α.Υ.Ν.Ρ.                              Ε.Α.Υ.Ν.Λ.                                  Π.ΕΝ.Α.Α.  

ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ Μ.               ΝΤΑΡΑΡΑΣ Η.                        ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ Στ.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».