ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ κ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο  Υ         Τ  Υ  Π  Ο  Υ

    Σας γνωρίζουμε πως την Πέμπτη, 13-11-2014 και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση των προέδρων των Ενώσεων μας, με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ Ηλία, παρουσία και του αντιπροέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγόρη. 
    Κατά την συνάντηση, τέθηκαν υπόψη του κ. Επιθεωρητή, τα πραγματικά στοιχεία που αφορούν την διάρθρωση και λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης, τονίζοντας ιδιαίτερα τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη προσωπικού, την συχνή παραβίαση των κανονισμών που αφορούν το ωράριο εργασίας των συναδέλφων μας (έκδοση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση, διπλή συνεχόμενη νυχτερινή εργασία κ.λ.π.), την παράτυπη και συχνή ενίσχυση του Τ.Μ.Δ. Ηρακλείου από άλλες Διευθύνσεις της Κρήτης, καθώς και την συχνή συγκρότηση και μη ορθολογική στελέχωση των Διμοιριών Υποστήριξης του νησιού.
     Ο κ. Επιθεωρητής, άκουσε με προσοχή τα όσα του τέθηκαν, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως, σε συνεργασία με εμάς και την τοπική φυσική ηγεσία, θα δώσει από την θέση του τις λύσεις που απαιτούνται. Τέλος, συμφωνήθηκε να προγραμματισθεί νέα συνάντηση μας, κατά την επίσκεψη του κ. Επιθεωρητή στην Κρήτη, μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.     
     


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».