Ανακοίνωση



ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Χθες 1-4-2014 και βράδυνες ώρες ενημερωθήκαμε ότι ενισχυτικές δυνάμεις οι οποίες έχουν έρθει από Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Αθήνα προκειμένου διεκπεραιώσουν όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν τους 347 διασωθέντες μετανάστες, εργάζονται αδιακόπως από το πρωί χωρίς φαγητό και ξεκούραση. Μεταβήκαμε στο σημείο και κάναμε τις δέουσες παρεμβάσεις για την ανακούφιση των συναδέλφων.

Σαν Ενώσεις οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους οι οποίοι ενισχύουν τις αστυνομικές υπηρεσίες των Χανίων από χθες και εξακολουθούν να εργάζονται ακόμα και τώρα κάτω από αντίξοες συνθήκες, την Π.Ο.ΑΣ.Υ, τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γρηγόρη Γερακαράκο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μιχάλη Τολίκα για το ενδιαφέρον τους και τις άμεσες παρεμβάσεις που έκαναν για την επίλυση του προβλήματος.
Σίγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ τον κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, ο οποίος είχε το γενικό πρόσταγμα αλλά και την ευθύνη συντονισμού των δυνάμεων, οι οποίες κατόπιν διαταγής του διατέθηκαν μέχρι πέρατος και ο οποίος ΟΦΕΙΛΕ να ξέρει.
Σίγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ τους κ. Αστυνομικούς Διευθυντές οι οποίοι έστειλαν αστυνομικούς να εργαστούν μακριά από την έδρα τους χωρίς φύλλο πορείας, χωρίς διαταγή, χωρίς να τους ενημερώσουν για το πότε θα επιστρέψουν και χωρίς πρόβλεψη για φαγητό με αποτέλεσμα τα προβλήματα που προέκυψαν.
Μας προκαλεί εύλογα ερωτήματα πως όταν ΔΕΝ υπάρχει συντονισμός σε επίπεδο μίας Γ.Α.Δ.Π. πως αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε επίπεδο τριών κλάδων που δημιουργούνται σύμφωνα με την αναδιάρθρωση.
Καλούμε τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ηρακλείου – Ρεθύμνου να χορηγήσουν Φύλλα Πορείας στους αστυνομικούς που μετακινήθηκαν προκειμένου πραγματοποιηθούν τα υπομνήματα τους και τον κ. Αρχηγό να εγκρίνει την διανυκτέρευση των αστυνομικών του Ρεθύμνου στα Χανιά καθώς είναι κάτω από 160 χιλιόμετρα.  

Για την Ε.Α.Υ. Χανίων

Ιωάννης Ζερβός

Για την Ε.Α.Υ. Ρεθύμνου

Μανούσος Γιανναδάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».