Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

   Στα πλαίσια της παρουσίας την 30-05-2013 στα Χανιά του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος ΔΕΝΔΙΑΣ, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Νικολάου ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος κ. Ιωάννη ΔΙΚΟΠΟΥΛΟΥ κατά την
΄΄Σύσκεψη για θέματα ασφάλειας τουριστικών περιοχών και δασοπυρόσβεσης΄΄  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντιπροσωπία από το Δ.Σ. της ΕΑΥΝ Χανίων όπου τους επιδόθηκε υπόμνημα με τα προβλήματα του ταλανίζουν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Α.Δ. Χανίων και μεταφέρθηκε εκ νέου το κοινό αίτημα των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων – Ρεθύμνου – Ηρακλείου - Λασιθίου για άμεση αναδιάρθρωση – μεταρρύθμιση της Αστυνομίας σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης λαμβάνοντας υπόψη την μελέτη που τους έχει επιδοθεί.
    Μετά και την δημόσια αναφορά του κ. Υπουργού ότι η πρόταση των συνδικαλιστικών Ενώσεων της Κρήτης είναι επαρκής ζητήθηκε από τον κ. Υπουργό η πιλοτική εφαρμογή της σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης διότι θεωρούμε ότι η Κρήτη ενδείκνυται καθώς συνδυάζει όλες τις προϋποθέσεις για ανάδειξη τυχών προβλημάτων κατά την εφαρμογή της, σκέψη που ο κ. Υπουργός χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα. Ευελπιστούμε για την υλοποίηση της.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».