ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ ΕΛ.ΑΣ.


ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Δελτίο Τύπου

Την 04/04/2013 και ώρες 18:30 έως 22:30 οι Πρόεδροι των Αστυνομικών Υπαλλήλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων – Ρεθύμνου – Ηρακλείου – Λασιθίου κκ Ιωάννης Ζερβός, Μανούσος Γιανναδακης, Αθανάσιος Μπαλαμούτης, Ηλίας Νταραράς
μαζί με τον εκπρόσωπο της ΠΟΑΣΥ κ. Παναγιώτη Λάζο και τον Γεώργιο Παπακωνσταντή, Διδάκτορα Πολιτικών Επιστημών Ασφαλείας Παντείου Πανεπιστημίου, πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια, τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Δημήτριο Περδίκη, τον Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. Σπυρίδωνα Παπασπύρου και τον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Δικόπουλο, με θέμα την μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας και τις προτάσεις για την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας στην Περιφέρεια Κρήτης.
Έγινε αναλυτική αναφορά και ενημέρωση για την μελέτη στον κ. Υπουργό, ενώ συμβολικά οι Πρόεδροι των Ενώσεων του παρέδωσαν κρητικό μαχαίρι με την παρότρυνση να πραγματοποιήσει με αυτό τις αναγκαίες τομές για την μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στους ανωτέρω Αντιστράτηγους έγινε επιπλέον ενημέρωση για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τις αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης, ζητώντας τους να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την επίλυση τους.
Εκ μέρους της Ηγεσίας τονίστηκε ότι είναι ενήμεροι για την πρωτοβουλία μας  σχετικά με την μελέτη για την αναδιάρθρωση και σε μεταγενεστερο χρόνο θα τοποθετηθούν επ΄ αυτής.
Χανιά 5-4-2013
Οι Πρόεδροι
ΧΑΝΙΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΟΣ
ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗΣ
ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΝΤΑΡΑΡΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Συνάντηση με Πολιτική και Φυσική Ηγεσία".

"Εκπτώσεις προς τα μέλη μας".

«Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών και λοιπών επιμέρους κατηγοριών γονέων αστυνομικών, κατά τη διάθεσή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων».